Referentie Kreischer & Partners IT Recruitment

Richard Nobel Senior webdeveloper bij Zookini

Bij het vinden van een nieuwe uitdaging werd ik positief verrast door de werkwijze van Marlies en haar collega’s van KPIT-recruitment. (Uit eigen ervaring kan ik goed vergelijken met andere recruiters, die regelmatig “in het wilde weg” vacatures en CV’s aan elkaar proberen te knopen). Vervolgens heb ik Marlies aanbevolen bij een oud-collega, die toe was aan een volgende stap. Ook hij heeft inmiddels een leuke nieuwe baan gevonden via KPIT. Kortom, ik herhaal graag de aanbeveling hier op LinkedIn! De communicatie met Marlies verloopt prettig. Zij werkt enthousiast, geïnteresseerd en oplossingsgericht aan het maken van geschikte combinaties tussen kandidaten en bedrijven. N.B. Ook interessant voor Software Developers zijn deze artikelen op de website: https://www.kpit-recruitment.nl/blog/

Kreischer & Partners IT Recruitment Referenties.

Bekijk hier onze aanbevelingen om te zien hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren. Dit zijn aanbevelingen van professionals die wij hebben geholpen bij het zoeken naar een baan of werkgevers die wij hebben geholpen bij het zoeken naar een developer.

Zelf een referentie schrijven?

Wil jij zelf graag een referentie achterlaten? Dat vinden wij natuurlijk erg leuk! Vul dan onderstaand formulier in inclusief een foto die wij kunnen laten zien. Dan zullen wij jouw referentie vervolgens met trots presenteren in bovenstaand rijtje.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, pdf.

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!