Word jij onze nieuwe partner?

Belangrijke informatie

  • Soort:Freelance opdracht
  • Functie:Partner bij Kreischer & Partners
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Zelfstandig/vrij/maatwerk/uitdaging
  • Solliciteer direct

Heb je ervaring als recruiter en ben je het zat om voor grote commerciële organisaties te werken? Wil je meer vrijheid in je werk én zelfstandigheid? Maar wil je er liever niet alleen voorstaan? Dan wil jij misschien wel de 5de compagnon worden van ons gezellige team!

Kreischer & Partners IT Recruitment zoekt slimme en vlotte

PARTNER
om onderdeel te worden van, en mee te bouwen aan de groei van een mooie organisatie

Kreischer & Partners IT Recruitment bemiddelt in tijdelijke en vaste banen voor software professionals. Een nichemarkt waarin de vraag hoog is. Er is bij ons plek voor een nieuwe compagnon die ons team komt versterken.

Wij geloven sterk in het ‘delen = vermenigvuldigen’ principe. Samen staan we sterker en komen we verder. Door onze expertises samen te voegen bouwen we aan een sterk merk waarin iedere partner een belangrijk aandeel heeft.

Mensgerichte focus
De software professionals waar we het over hebben zijn experts op hun vakgebied en vormen een zeer gewilde doelgroep. Je moet als partner dus wel over relevante ervaring beschikken om hen goed van dienst te kunnen zijn. Enige inhoudelijke kennis over softwareontwikkeling is meegenomen, maar die kun je ook bij ons opdoen. Belangrijker vinden we jouw mensgerichte focus en dienstverlenende instelling, want de customer journey staat bij ons centraal. Wij zorgen voor het netwerk en de begeleiding die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Interne organisatie
De interne organisatie is erop gericht om jou te ondersteunen in je ondernemerschap. Zo hebben wij recruiters in dienst die goed zijn in het werven van en relatiebeheer met kandidaten en ons huidige klantenbestand is sterk. Hier kun je dan ook een beroep op doen wanneer je wilt! Marketing wordt ook intern geregeld voor je, evenals een stukje backoffice.

Zelfstandigheid en vrijheid
Bij zelfstandigheid hoort ook vrijheid. We zijn dan ook geen KPI gedreven organisatie. Wij geloven erin dat als je beschikt over de juiste beweegredenen, voldoende geïnspireerd wordt en de ruimte krijgt om dicht bij jezelf te kunnen blijven, dat de successen vanzelf komen.

Interesse?
Als je denkt dat dit iets voor jou is, dan willen we graag met je praten. Stuur je cv en een korte brief naar marlies@kpit-recruitment.nl, dan nemen we ze snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Marlies Kreischer op 06 – 37 34 66 71.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!