Wil jij als .NET developer werken bij een toffe startup?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Startup met kapitaal/mooi product/flexibele werkgever
  • Solliciteer direct

Wie is er niet van gecharmeerd: startups. Meng passie, ondernemerschap, kennis en kapitaal bij elkaar en er komt iets heel moois uit. Wie wil daar nou niet aan deelnemen?

De opdrachtgever is een jong bedrijf (startup met kapitaal) opgericht door twee techneuten. Vlotte jongens met een heel mooi product: een tool wat het integreren van systemen vereenvoudigd. Daar is enorm veel behoefte aan en ze groeien dan ook als kool! Ze hebben twee takken: een consultancytak en een softwaretak. Binnen de consultancytak werken de mensen die het product helpen implementeren bij de klant en binnen de developmenttak is men bezig met de doorontwikkeling van het product. Ze zijn dus geen ordinaire consultancy organisatie maar een productorganisatie met een gezicht.

Biedt een zeer technische, pure backend functie binnen een bedrijf wat heel innovatief en aan het ‘pionieren’ is. Optrekken aan zeer ervaren mensen en meedenken met de organisatie! Thuiswerken mag, ze zijn erg flexibel.

Zoekt zelfstandige, initiatiefrijke .NET/C# developer. Liefst iemand die communicatief vaardig is want je zult in contact zijn met klanten. Heb je ervaring met systeemintegratie dan is dat een pré maar geen vereiste. Jouw analytisch vermogen en leervermogen dienen wel sterk te zijn.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!