Wil je als C# developer verantwoordelijk zijn voor dé software oplossing van de informatiemanagement branche?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:State of the art Software/Nieuwste .NET technologie/Flexibele omgeving
  • Solliciteer direct

Deze onderneming bouwt al jaren state of the art software voor de informatiemanagement branche. Zij zijn op zoek naar een .NET C# developer die zijn/haar handen uit de mouwen wil steken om de beste te blijven!

De opdrachtgever is een technologische softwareclub gevestigd in Amsterdam. Haar drijfkracht en missie staat voor innovatie op het gebied van informatiemanagement. Ver voor de concurrentie op de markt kwam stond zij al bekend om de desktopapplicatie die zij toen leverde. Inmiddels zijn er zoveel aanpassingen gemaakt dat de webbased applicatie niet meer weg te denken is uit de informatiemanagement branche.

Biedt een plek als .NET C# developer binnen een hecht en divers team van gepassioneerde developers. Kenmerkend voor de teams is dat ze er voor willen vechten om het platform beter, sterker en sneller te maken. Alle functionaliteiten zullen continu doorontwikkeld moeten worden om de beste software te kunnen blijven leveren. Middels Agile wordt er in verschillende projectteams (5-8 developers) gewerkt met C# als basis voor de backend. Naast een goed salaris, 13e maand, 50% pensioen, een lunch en leuke uitjes bieden zij een flexibele werkomgeving, wat betekend dat je in de ochtend gerust wat later mag beginnen zodat jij je kinderen nog naar school kunt brengen!

Zoekt een .NET C# developer met ruime ervaring zodat zelfstandig werken geen uitdaging meer is en er ook meegedacht kan worden over de architectuur. Het liefst heb je ook nog kennis van C++ of HTML en JavascriptJ

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!