Werken als .NET developer bij een marktleider aan leuke technische projecten?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Nijmegen
  • Plussen:Stabiele organisatie/marktleider/uitdagend technische projecten
  • Solliciteer direct

Wil jij graag werken bij een financieel gezonde organisatie aan interessante technische projecten? Deze projecten voer je bij jouw eigen werkgever uit samen met een kundig team van professionele developers.

De opdrachtgever is marktleider in hun vakgebied en een stabiele, gezonde organisatie. Ze hebben ruim een half miljoen klanten. Ze hechten veel waarde aan de relatie met hun klanten en de sector waarin zij werkzaam zijn. Als organisatie zijn ze vooruitstrevend en modern ingericht, en er heerst een prettige sfeer. Daarnaast is het een werkgever die de balans tussen werk en privé voor zijn medewerkers erg belangrijk vindt.

Biedt een vaste functie met de mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken aan uitdagende, webbased projecten. Je draagt je eigen verantwoordelijkheid binnen het Scrum-team en daagt jezelf continu uit om het beste uit jezelf en je team te halen. Daarnaast bieden ze je volop mogelijkheden om je als developer verder te ontwikkelen. Je kunt hier 32, 36 of 40 uur werken waarbij 4 x 9 ook mogelijk is. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Zoekt een ervaren .NET/C# developer met ervaring met ASP.NET MVC en databases, liefste met een Hbo achtergrond. Het is daarnaast belangrijk dat je performance en kwaliteit belangrijk vindt. En een gezonde dosis humor is mooi meegenomen want bij dit bedrijf houden ze wel van een grapje tussendoor.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!