Upcoming Lead Developer voor High End Microsoft oplossingen

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar) en Tech lead
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Nieuwste .NET technologie/flexibele werkomgeving/goede koffie & lunch
  • Solliciteer direct

Deze organisatie is voor haar R&D afdeling opzoek naar een ervaren .NET developer die graag de volgende stap willen zetten naar een Lead positie. Wil je daarnaast graag werken bij een gezonde en goede werkgever? Dan is dit misschien een mooie kans voor je!

De opdrachtgever is een grote bekende organisatie die bedrijfstechnische oplossingen levert voor haar grootzakelijke klanten in verschillende branches. Als Microsoft Gold partner zijn ze continu verbonden aan de ontwikkeling en doorvoering van de nieuwste technieken. Vanwege de organische groei die de organisatie het afgelopen jaar heeft doorgemaakt zijn zij opzoek naar senior development professionals.

Biedt een positie als Lead developer op de R&D afdeling, die door de groei gesplitst is in twee gelijkwaardige teams van 6 developers. Doordat er nog veel samen gewerkt wordt kan deze positie vervuld worden door een senior developer die graag doorgroeit naar een Lead positie. Als Lead zal je verantwoordelijk zijn voor het opleveren van grote klant projecten. Samen met de projectleider en het team dient de kwaliteit en het verloop goed gemanaged te worden. Naast je aansturende en adviserende rol zal een groot gedeelte van je tijd bestaan uit het mee ontwikkelen van de applicaties. Goed salaris, riante bonus en leuke teamuitjes zijn onderdeel van deze functieJ

Zoekt een sterke persoonlijkheid die er klaar voor is om de volgende stap te zetten. 4+ jr concrete .NET (C#) development ervaring, en het liefst ook projectervaring. Binnen de teams wordt er gewerkt met Agile/SCRUM en vanzelfsprekend met de nieuwste Microsoft technologieën.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!