Skilled .NET developer gevraagd voor internationale organisatie met hoog intelligent softwareproduct!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Flevoland
  • Plussen:thuis werken/technisch uitdagingen/professionele, internationale organisatie
  • Solliciteer direct

Wil je graag werken bij een grote, internationale organisatie met een eigen intelligent softwareproduct? Wil je daarnaast graag werken bij een goede werkgever die jou tevens de mogelijkheid biedt om regelmatig thuis te werken? Dan is deze baan iets voor jou!

De opdrachtgever is een internationale organisatie en één van de grootste ter wereld in zijn soort: coatinglakken voor de autobranche. De Nederlandse vestiging in Flevoland telt ongeveer 200 man. Je komt te werken in de business unit Automotive, dit is een internationaal opererende business unit waarvan HQ in Flevoland zit. De lijnen zijn dus kort! De organisatie heeft intern een hoog intelligent programma ontwikkeld (algoritmes) dat een groot aantal kleurbestanden bevat en op die manier de klant de kans geeft om de perfecte kleur te kiezen naar wens. De software praat onder andere met weegschalen en (verf) dispensers. De kleurbestanden worden gemaakt door de R&D afdeling en met hen heb je dan ook regelmatig contact. Het betreft een horizontaal product, dat uit verschillende modules bestaat. Ook wordt er regelmatig maatwerk geleverd aan klanten. De uitdaging ligt hem nu in het feit dat het product moet worden vergroot.

Biedt je een technisch uitdagende rol waarin je onderdeel bent van een klein, gedreven en kundig developmentteam.  Je krijgt hier een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte bij een zeer goede werkgever. Zo moet je denken aan 25 vakantiedagen + 9,5 Adv, een goed pensioen, een vaste 13de maand, een jaarlijks uitgekeerde winstdeling, collectieve zorgverzekering enz. En daarnaast dus zeer flexibele werktijden en de mogelijkheid om een aantal dagen per week vanuit huis te werken.

Zoekt een ervaren .NET C# developer óf een high potential met ervaring met state of the art webtechnieken zoals responsive design en dergelijke. Daarnaast heb je ervaring met database technieken en SQL server. Ook beschik je minimaal over Hbo werk- en denkniveau en beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!