Senior .NET/C# developer gezocht die specialist wil worden van dit interessante softwareproduct!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Drechtsteden
  • Solliciteer direct

Wil jij werken aan een software product en tevens een maatschappelijk belang dienen? Voel jij je helemaal thuis in een team waar jouw inzet, qua ideeën en verbeteringen, op prijs wordt gesteld? Lees snel verder om te ontdekken of dit de uitdaging is die je zoekt!

De opdrachtgever is een interessante, uitdagende software organisatie die zich richt op de Health sector. Zij ontwikkelen, implementeren en verkopen hun eigen producten voor diverse organisaties in de gezondheidszorg. Het gaat om een grote applicatie die op korter termijn helemaal webbased gemaakt moet worden.

De organisatie is een informeel, professioneel familiebedrijf waar 70 mensen werken. Het development team bestaat uit 30 developers wat verdeeld is over vier scrum teams. Iedereen kent elkaar en ze noemen elkaar allemaal bij de voornaam. Het leuke is dat de organisatie is ontstaan vanuit de zorg, ze hebben diverse overnames gedaan om uiteindelijk een totaal product aan te bieden.

Biedt je als  .NET/C# ontwikkelaar een verantwoordelijke en uitdagende baan. Samen met je team ontwikkel je software producten voor diverse cliënten uit de zorg. Als developer ben je een onderdeel van een dynamisch SCRUM team, die nauw samenwerken aan een product. In deze rol krijg je de ruimte en tools om je nieuwe ideeën in te zetten en ben je vrij om dit op jouw manier uit te werken. De uitdaging in de nabije toekomst is het 100% webbased maken van het product, voor een deel is dat al het geval, maar een deel ook nog niet.

Persoonlijke ontwikkeling vindt men belangrijk en daarom is het mogelijk om Microsoft certificaten te halen en deel te nemen aan zelfstudies of Tech events. Naast een goed marktconform salaris biedt men ook een 13e maand, winstdeling, een goede pensioensregeling, 26 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden. Eventueel is een lease auto bespreekbaar.

Zoekt een ervaren .NET/C# developer die het als een uitdaging ziet om bestaande systemen om te bouwen naar een web based omgeving. Je hebt kennis van en feeling voor Webapi’s en security. Verder heb je een technische afgeronde HBO opleiding en minimaal vijf jaar ervaring als .NET developer. Als persoon ben je communicatief sterk, flexibel, betrokken en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!