Senior .NET positie voor de developer die de optimale oplossing voor de klant kan leveren

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Tilburg
  • Plussen:Maatwerk applicaties, werken met nieuwste technieken, goede arbeidsvoorwaarden.
  • Solliciteer direct

Deze onderneming kan door het grote aanbod van projecten niet wachten om hun volgende .NET specialist binnen te halen. Je inhoudelijke vakkennis en creativiteit komen samen in deze rol, wanneer je op zoek gaat naar de beste oplossing voor je klant. Dit zal je samen met een disciplinair team van vakspecialisten doen en door het gebruik van de nieuwste .NET technieken.

De opdrachtgever draait inmiddels al wat jaren mee en is dan ook een degelijke partij op het gebied van software development. Voor hun bestaande en nieuwe klanten leveren ze een pallet aan oplossingen. Gevestigd in de regio van Tilburg, waar ook de meeste van haar klanten zitten. De focus ligt op de best mogelijke oplossing levert, die vooral getoetst wordt op bruikbaarheid.

Biedt jou als senior developer de mogelijkheid en de vrijheid om samen met een team van specialisten maatwerk oplossingen te bouwen voor je klant. Dit kan in de vorm van een mobile app zijn, een software applicaties of een SAAS oplossing. Hierbij zal je als .NET specialist de vrije hand krijgen om te onderzoeken waar de beste oplossing ligt. De mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken en jezelf te blijven ontwikkelen zijn een plus punt binnen deze club.

Zoekt een goede degelijke en senior .NET developer ter aanvulling op het bestaande team. Iemand die graag in een multidisciplinaire omgeving werkt en creatief durft te zijn om zo tot de juiste oplossing voor de klant te komen. Je hebt kennis en ervaring met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties en het werken op projectbasis middels SCRUM. Denk hierbij aan web oplossingen (ASP.NET) of mobiele applicaties (Android). HBO werk- en denkniveau, consultancy ervaring en/of project werk en een gezonde dosis humorJ zijn mooi meegenomen!

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!