Senior .NET developer die het leuk vindt om kennis te delen – 65K

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Frisse, ambitieuze organisatie/uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Solliciteer direct

Werken als senior .NET developer en ‘mentor’ bij een ambitieuze organisatie in de wereld van telefonie en internet? Dan vind je het vast niet erg om te horen dat dit ook nog eens een goede werkgever betreft!

De opdrachtgever is een ambitieuze speler in de zakelijke telecom- en internetmarkt. Nieuwe technologieën maken het tegenwoordig mogelijk dat je als klant telefonie als een dienst kan afnemen. De opdrachtgever speelt hier perfect op in en ze hebben de ambitie om de meest klantvriendelijke telecomprovider te worden. Ze zijn gevestigd in een goed bereikbaar pand (zowel met auto als met OV), met een hele frisse en dynamische vibe. Een erg fijne plek om elke dag te werken.

Er werken ongeveer 80 mensen bij deze organisatie die met elkaar 5000 zakelijke klanten bedienen en 150.000 gebruikers. De IT afdeling is 12 man groot en groeiende. IT zit in het hart van deze organisatie en heeft de verantwoordelijkheid om de beleving van de klanten beter te maken. Er werken op dit moment 5 .NET developers en de verwachting is dat hier dit jaar nog 2 á 3 bij komen.

Biedt je een zelfstandige functie in een betrokken team van programmeurs. Er staat een grote uitdaging te wachten want er moeten een aantal systemen worden samengevoegd. Verder bieden ze je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris en 28 vakantiedagen. Lunchen kan dagelijks tegen een kleine bijdrage en opleidingen kunnen in overleg worden gevolgd. Tevens is deze werkgever flexibel met werktijden. Wil jij om 8 uur ’s ochtends beginnen of liever om 09:30 uur? Dan is dit geen enkel probleem. Dit geldt ook voor een 32-, 36-, of 40-urige werkweek.

Zoekt een senior .NET developer die met deadlines om kan gaan en risico durft te nemen. Iemand die het leuk vindt om zijn kennis te delen om zijn collega’s verder te helpen en in een soort ‘mentor’ rol te stappen. Een sociale instelling is daarom wel gewenst. Je hebt verder ervaring met het werken in een Scrum team. En je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over een goed ontwikkelt analytisch vermogen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!