Senior .NET developer voor kwalitatieve en snelle software gezocht!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Marktleider – Leuke werkgever – Mogelijkheid om door te groeien
  • Solliciteer direct

Door groei en ter vervanging van het op dit moment nog geoutsourcete development team, is deze jonge club op zoek naar meerdere development toppers. Als C# Developer zal je meewerken aan veel leuke projecten, waarbij de focus op de kwaliteit en snelheid van het product ligt. De nieuwste technieken worden geïmplementeerd om de klant te kunnen voorzien van de beste producten.

De opdrachtgever is een gerenommeerde organisatie op het gebied van content beheer. In vergelijking met de concurrentie zijn zij een zogeheten ‘’one stop shop’’ waar de klant van A tot Z bediend kan worden. Denk hierbij aan full-servicediensten ter ondersteuning, uitbreiding of opzetten van volledige web-service van de klant. Ook op het gebied van omnichannel kunnen ze maatwerk leveren van factuur tot factuur. Met een eigen ontwikkeld framework biedt ze haar klanten een maatwerk oplossing. Daarnaast zijn ze bezig om op het gebied van mobile development innovatieve apps te ontwikkelen in samenwerking met andere organisaties.

Biedt je een positie als Senior .NET developer binnen een multidisciplinair team van ontwikkelaars. Met elkaar en in teams wordt er gewerkt aan meerdere projecten. Er wordt van je verwacht dat je op een slimme en creatieve manier meedenkt voor de oplossingen die gemaakt worden. Het huidige framework wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en er ligt een uitdaging om een volledig ‘’productised service’’ product op de markt te zetten. Als toekomstige Microsoft partner, biedt deze organisatie je ook de mogelijkheid tot het behalen van verschillende MS certificaten. Goede arbeidsvoorwaarden zijn inbegrepen bij deze functie.

Zoekt een goede developer die zichzelf senior durft te noemen en zowel in teams als zelfstandig kan werken aan hoogstaande web-oplossingen die gemaakt worden. Technisch gezien mogen C#, MsSQL, web api’s weinig geheimen voor je hebben. Kennis van Front-end development is welkom!

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!