Senior .NET developer met een interesse in BI en de ambitie om voor een internationale organisatie te werken!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Internationale organisatie/uitstekende arbeidsvoorwaarden/BI taken
  • Solliciteer direct

Heb jij als senior .NET developer affiniteit met BI? Heb je daarnaast altijd al eens voor een internationale, zeer goede werkgever willen werken? Dan is dit je kans.

De opdrachtgever is een internationaal servicekantoor met vestigingen over de hele wereld die financiële diensten verleent aan vermogende relaties. De organisatie heeft verschillende entiteiten waaronder bijvoorbeeld een beleggingsentiteit, een pensioenfonds enz. Het IT bedrijf van dit internationale servicekantoor is heel divers in hun diensten (apps, login portals enz) en levert deze diensten gericht op de interne business. Het software development team in Nederland bestaat uit 8 mensen, waarbij iedereen een sterke affiniteit heeft met BI. In Nederland zit overigens ook de centrale organisatie.

Biedt je een unieke werkomgeving en een uitdagende functie in een SCRUM team wat nu de transitie maakt naar een DevOps omgeving. Het contact met de business is dan ook erg belangrijk. Het bedrijf heeft een eigen datacenter vanwege alle privacy gevoelige informatie maar streeft ernaar steeds meer naar de cloud te gaan brengen. Je krijgt hier veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng en ideeën en er is de mogelijkheid om je meer te specialiseren in Business Intelligence. Verder kun je uitstekende arbeidsvoorwaarden verwachten. Het salaris voor deze functie is maximaal ongeveer 75K per jaar, verder ontvang je 30 vakantiedagen, een 13de maand, gratis lunch, een OV chipkaart (parkeren hier is niet mogelijk), een zo goed als premievrij pensioen (middenloon), diverse opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden (vóór 10 uur starten).

Zoekt een ervaren C# developer die daarnaast affiniteit heeft met BI en verstand heeft van ETL processen. Er wordt hier gewerkt met C#, SQL database en SSRS (SQL Server Reporting Services). Goede communicatieve eigenschappen zijn erg belangrijk evenals het minimaal beschikken over Hbo/Wo niveau.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!