C# ontwikkelaar met affiniteit voor GIS oplossingen

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Nieuwe technieken/Scrum/veel leren van betrokken, hecht team
  • Solliciteer direct

Voor een in GIS software gespecialiseerde organisatie zoeken wij een ervaren .NET webdeveloper met ervaring met HTML en Javascript. Wil jij verder met de nieuwste technieken werken, deze ook kunnen introduceren en in een fanatiek team komen te werken? Dan is deze baan misschien iets voor jou.

De opdrachtgever, een groeiend softwarebedrijf in Rotterdam, bestaat nu zo’n 10 jaar en is gespecialiseerd in (mobiele) GIS software oplossingen. Maakt maatwerkapplicaties, maar werkt ook aan de doorontwikkeling van hun eigen product dat gebruikt wordt door grote maatschappelijke organisaties. Nieuwste technieken, alle media (ook mobile), en werken volgens Scrum methodiek. Ervaren, gedreven en betrokken team waar veel van te leren valt, en die onder het motto ‘work hard, play hard’ ook regelmatig samen iets leuks organiseren.

Biedt een fulltime vaste baan (sorry, geen zzp’er of detachering) met veel vrijheid en alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Je bent volledig betrokken en denkt mee bij de projecten waaraan je werkt, van start tot en met ingebruikname. Veel opleidingsmogelijkheden, goed salaris en een bonussysteem waarmee je twee keer per jaar een extra maandsalaris kan verdienen.

Zoekt enthousiaste developer met minimaal 3 jaar C# ervaring. Het liefst met Hbo informatica.  Je bent kritisch op het juiste moment, kan goed analyseren en je functioneert goed in een hecht, gepassioneerd en informeel team.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!