.NET ontwikkelaar voor webapplicaties (maatwerk) from scratch

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Microsoft Gold Partner/grote klanten/collegiale sfeer
  • Solliciteer direct

Spreken projecten voor complexe webbased maatwerkapplicaties van A tot Z in een multi-disciplinair SCRUM team van eigen collega’s in Delft jou aan? Als je dan ook nog eens jouw privé/werk balans graag in verhouding ziet dan zit je hier goed!

De opdrachtgever is een Microsoft Gold Partner en een gepassioneerde software organisatie. Ze ontwikkelen vooral technisch hoogstaande en innovatieve webapplicaties (from scratch), rekenmodellen en andere soorten systemen voor grote klanten in Nederland. Alles is maatwerk! Een groeiend en gedegen bedrijf waar inmiddels meer dan 40 gedreven developers werken en waar de balans werk/privé hoog in het vaandel staat.

Biedt een vaste parttime of fulltime baan. Zeer uitdagende en hoogwaardige projecten en opdrachtgevers, waaronder een aantal ministeries, collegiale sfeer met veel humor. Zeer goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid om MCSD, MSCE of Microsoft Specialist certificaat te behalen en volop doorgroeimogelijkheden. Regelmatig contact met opdrachtgevers, van offerte tot uitvoering. Gelegenheid je kennis te verrijken door deelname aan congressen en kennissessies.

Zoekt junior .NET developer (je mag een starter zijn) én/of een medior developer op minimaal Hbo niveau die creatief en kritisch ontwikkelt, realiseert en onderhoudt. Meedenken over en meebouwen aan functionaliteit, interface en architectuur. Je hebt bij voorkeur tijdens je studie al kennis gemaakt met Microsoft technologieën, Design Patterns en Agile programming.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!