.NET ontwikkelaar voor de meest gave webbased projecten

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Arnhem en Regio Utrecht
  • Plussen:creativiteit/groei, groei, groei/contact met klanten
  • Solliciteer direct

Werken bij een innovatieve software organisatie in Utrecht aan super gave webbased projecten van A tot Z met de nieuwste Microsoft technieken. Dat is toch gewoon gaaf?

De opdrachtgever is een snelgroeiende full service software developer, gespecialiseerd in webapplicaties (onder andere ASP.NET en MVC) en mobiele applicaties (HTML.5). In 2013 werkten er nog geen 10 mensen, nu is dat aantal al verdubbeld. Dynamiek, groei en ontwikkeling kenmerken het bedrijf, zowel in de applicaties die ze ontwikkelen als in de mensen die er werken. Er wordt gewerkt volgens de Scrum methodiek en je bent dus van begin tot eind betrokken bij de dingen die je maakt. Interessante opdrachten, veel ruimte voor eigen ideeën, en projecten die ertoe doen.

Biedt een vaste baan (geen detachering dus) binnen een leuke jonge organisatie met een informele sfeer in een creatieve omgeving. Standplaats: het gezellige kantoor in Utrecht, maar je krijgt ook de kans bij de klant aan te schuiven en de rol van architect op je te nemen. We zeiden het al: groei en ontwikkeling zijn de buzz words. Dus: nieuwste technieken, veel productontwikkeling, maar ook interessante mogelijkheden om jouw persoonlijke ambities waar te maken en door te groeien. Plus:  marktconform salaris, bonusregeling, company car.

Zoekt creatieve .NET developer met hbo/wo werk- en denkniveau met lef en initiatief die de wereld van webapplicaties kan veranderen. Met werkervaring (3 – 8 jaar) en kennis van C# en ASP.NET/MVC. Snel, slim, leergierig en goed gebekt, en bovenal klantgericht.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!