.NET developer voor innovatieve software organisatie op Schiphol

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Internationale omgeving/innovatieve eigen producten
  • Solliciteer direct

The sky is the limit. Dit geldt letterlijk voor deze job! Bij deze ontwikkelaar van innovatieve hard- en software voor de luchtvaart werk je als .NET developer in een internationale omgeving aan vooruitstrevende producten!

De opdrachtgever is een toonaangevende speler in de ontwikkeling van jaw dropping innovaties voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, onderdeel van een internationale onderneming. Succesvol jong bedrijf, klein maar zeer snel groeiend, enthousiast en gedreven team dat nauw samenwerkt. Mantra: innovatie – verbetering – ontwikkeling. Oplossingen zijn gericht op toegevoegde waarde voor de klant én de eindgebruiker.

Biedt een uitdagende, zelfstandige baan waarin je meebouwt aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Werken binnen een multidisciplinair team van architecten, engineers en testers, van definitie, ontwikkeling, testen en integratie van software tot en met operationele (hardware)implementatie. Jouw verantwoordelijkheid is de ontwikkeling van de verschillende software-onderdelen, zoals besturing, monitoringsystemen en interface.
Dynamische internationale werkomgeving, mogelijkheid om te reizen, goed salaris + zelf samen te stellen pakket van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zoekt de allerbeste software engineer op hbo/wo niveau (Technische Informatica) met 3 jaar+ ervaring met C# in een OO omgeving, en liefst ook met Entity Framework en Linq. Heb je ook nog kennis van C++ en ervaring met het integreren van hardware, dan is dat helemaal mooi. Verder: Engels en Nederlands spreken en schrijven, goede communicatieve vaardigheden, oplossings- en resultaatgericht, teamspirit.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!