.NET developer voor mooi product én remote kunnen werken!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Werken aan innovatief product/specialist worden/verantwoordelijkheid en eigen inbreng
  • Solliciteer direct

Wil jij als developer een productspecialist worden van een gaaf softwareproduct met een internationale potentie? Als je daarnaast ook nog graag thuiswerkt dan is deze positie absoluut het overwegen waard!

De opdrachtgever is de maker van diverse coole software producten. Zo hebben zij een tool gemaakt voor  het testen van sofware en maken zij nu een tool voor het integreren van systemen (al hun producten hebben een enorme internationale potentie!). Ze bestaan nu ongeveer 10 jaar en de developers hebben elk van één van deze producten hun kindje gemaakt. En zij zoeken nu iemand die dat met hun nieuwste tool wil gaan doen (voor het integreren van systemen).

Biedt een vaste functie (100% development) met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng. Werken doen zij volgens de SCRUM methode. Op vrijdagmiddag komen ze samen voor deze SCRUM sessie, de rest van de tijd kan iemand op kantoor werken óf thuiswerken. Modern toch?

Daarnaast krijgt je een marktconform salaris, een telefoon, laptop, een vergoeding voor OV 1ste klas, 24 vakantiedagen, pensioenregeling (2/3 betaalt werkgever). Parttime werken is geen probleem.

Zoekt developer die ervaring heeft met C# i.c.m. webservices. Het zou verder fijn zijn als je ervaring hebt met Big Data. Daarnaast is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, je het leuk vindt om technisch mee te denken en je te specialiseren in een product wat veel potentie heeft. De legacy code is geschreven in VB.Net dus het is een pré als je dit kunt lezen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!