.NET developer, wil jij werken bij een jonge club met goede developers?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Jonge organisatie/nieuwste .NET technologie/flexibele werkomgeving
  • Solliciteer direct

Deze jonge onderneming staat te springen om in contact te komen met serieuze en ambitieuze developers, die meer willen dan standaard werk leveren. Als programmeur kun je hier het verschil maken door op hoog niveau maatwerkapplicaties voor je klanten op te leveren. Hierbij zul je gebruik maken van de nieuwste technieken, waaronder de nieuwste Microsoft .NET technieken.

De opdrachtgever een jonge softwareclub opgericht door developers. Vanuit de kennis die de eigenaren hebben opgedaan tijdens hun werkzaamheden bij bekende en minder bekende detacheerders willen ze graag laten zien hoe het beter kan. Vanuit deze gedachte werken ze nu bijna vijf jaar aan uiteenlopende maatwerkapplicaties voor hun klanten. De maatwerk oplossingen worden gemaakt om de business processen van de klant te optimaliseren.

Biedt een development positie binnen een professionele organisatie, waarbij je zelfstandig én samen aan kwaliteitssoftware werkt. Een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, maar ook de vrijheid om eigen initiatieven toe te passen. Daarnaast biedt de functie ook zeker de mogelijkheid om kennis te delen met je collega’s/team genoten. Om kwaliteit en innovativiteit te kunnen garanderen aan hun klanten zul je naast het programmeerwerk ook tijd besteden aan het behalen van certificaten, bezoeken van Microsoft gerelateerde evenementen en altijd met de nieuwste technologieën werken.  Het salaris is marktconform en daarnaast bieden zij allerlei leuke extra’s als…+5 ATV dagen, lunch op kantoor en leuke team uitjes!

Zoekt een sterke persoonlijkheid, die er heel bewust voor kiest om kwaliteit te leveren. Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook initiatief neemt om de anderen binnen het team te inspireren en motiveren. Je hebt kennis en ervaring met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties. Denk hierbij aan weboplossingen (ASP.NET MVC) of mobiele applicaties (Android). HBO werk- en denkniveau, consultancy ervaring en/of projectmatig kunnen werken, en een gezonde dosis humor zijn erg gewenst!

 

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!