.NET developer voor zeer innovatieve, internationale marktleider

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar) en Tech lead
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Internationale omgeving/werken bij een wereldwijde marktleider/innovatieve software
  • Solliciteer direct

Werken bij een internationale marktleider in regio Den Haag aan eigen producten? Daarnaast werk/privé in balans en op kosten van de zaak sporten? Dan vind je het vast niet erg om ook ook nog een 13de maand te ontvangen.

De opdrachtgever is op dit moment wereldwijd marktleider aan het worden op het gebied van business software. Ze zijn momenteel één van de grootste en meest innovatieve softwarebedrijven in Nederland (Microsoft partner), met een internationale focus waar men werkt aan grootschalig toepasbare cloud-oplossingen.

Biedt een dynamische en innovatieve werkvloer. Als werkgever bieden zij mensen een enorm gave werkplek (met oa een fitnessruimte) en veel mogelijkheden om jezelf binnen een internationale organisatie te ontwikkelen. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed en wordt er veel rekening gehouden met de balans tussen werk en privé. Zo mogen mensen 1 dag per week thuis werken en ze hanteren flexibele werktijden.

Zoekt een gedreven senior C# developer/technical lead met ervaring met webapplicaties (ASP.NET) en liefst ook wat ervaring met VB.NET omdat de legacy code hierin geschreven is. Je komt te werken in een multi-disciplinair SCRUM team waar ook Continuous Delivery en Test Driven Development een grote rol spelen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!