.NET developer voor maatwerk (web)applicaties in Delft

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Goede sfeer/veel contact met de klant/maatwerkprojecten
  • Solliciteer direct

.NET developer met SQL kennis die af en toe uit wil slapen en graag aan maatwerk applicaties wil werken.

De opdrachtgever is gevestigd in het historische centrum van Delft. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk applicaties voor web en mobile. Veel contact met de klant dus en never a dull moment! Met een klein, hecht en zeer ervaren team van developers werken ze voornamelijk aan C# backend ontwikkeling onder het motto: niets is onmogelijk en kwaliteit boven kwantiteit.

Biedt een vaste plek in dit ervaren team binnen een stabiel bedrijf met een informele en relaxte sfeer. Goed om te weten: er wordt gewerkt in één ruimte en vergaderen gebeurt zo veel mogelijk staand, dan schiet het tenminste lekker op. Werktijden zijn flexibel: langslapers kunnen tot half 10 beginnen en je kan ook 4 x 9 uur werken. Voor wie zich hierbij thuis voelt is een zeer goed salaris (boven marktconform) weggelegd.

Zoekt ervaren .NET developer die bij voorkeur SQL expertise aan het team kan toevoegen, want die kennis missen ze nog een beetje. Iedereen voegt op die manier iets toe aan het team en de lijntjes zijn lekker kort. Jij bespreekt zelf met jouw eigen klanten wat er moet gebeuren en voert dat ook uit. Net zo lang tot het perfect is.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!