.NET developer voor het aanpakken van complexe uitdagingen

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Drechtsteden en Regio Rotterdam
  • Plussen:Veel maatwerk/uitdagende projecten/écht goede koffie
  • Solliciteer direct

Focus on the solution, not on the problem! Wij zoeken voor deze opdrachtgever in regio Rotterdam een .NET developer die zich aangesproken voelt tot dit motto!
Het betreft een baan bij een software organisatie waar je komt te werken met cutting edge technieken.

De opdrachtgever  is een software bedrijf onder de rook van Rotterdam met een gevarieerd dienstenpakket. Alles draait hier om het vinden van de beste webbased oplossing voor de klant. Dus: maatwerk, cutting edge technieken (o.a. C# en MVC), big data. Linksom of rechtsom, de focus is altijd gericht op het vinden van de beste oplossing. En dat is meestal niet de standaard oplossing.

Biedt een baan bij een leuke, informele organisatie met een open sfeer. Projecten worden op kantoor uitgevoerd, in een team met je eigen collega’s, maar je hebt veel contact met de klant. Flexibele werktijden, thuiswerken, opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om certificeringen te halen krijg je er allemaal bij. Plus: écht goede koffie.

Zoekt assertieve .NET developer die snel kan schakelen en die niet terugschrikt voor een complexe uitdaging. Een puzzelaar die blijft focussen op de oplossing, want dáár gaat het om bij dit bedrijf. Of hadden we dat al gezegd?

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!