.NET developer voor toffe projecten bij informele software organisatie

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Drechtsteden en Regio Rotterdam
  • Plussen:Flexibele werktijden/goede doorgroeimogelijkheden/lekker lunchen
  • Solliciteer direct

Ervaren én ambitieuze .NET developer gezocht voor middelgrote, gevestigde ICT organisatie in regio Dordrecht. Je kunt hier heerlijk lunchen, soms thuiswerken én nog veel leren!

De opdrachtgever  is een ICT projectorganisatie met ca. 100 medewerkers in regio Dordrecht. Software, in alle mogelijke applicaties, vormt de kern van de dienstverlening. Veel maatwerk ontwikkeling voor (grote) mkb-klanten, met specifieke focus op de branches accountancy, zorg en woningcorporaties. Teamwork en kennis delen is belangrijk, daarom zijn er regelmatig pizza- en andere sessies.

Biedt een fulltime (38 uur, flexibel in te vullen) baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En volop doorgroeimogelijkheden, want stilstand is achteruitgang. Het werk gebeurt hoofdzakelijk op het eigen kantoor, maar soms ook bij de klant. En af en toe een dag thuis kan ook, maar dan mis je wel de té lekkere kantoorlunch! Je krijgt je eigen projecten, die je van A tot Z uitvoert.

Zoekt .NET developer met ervaring met C#,en liefst ook MVC, die nog ambities heeft om zich verder te ontwikkelen en door te groeien.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!