.NET Developer met een liefde voor complexiteit en puzzelen

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Veel maatwerk/uitdagende projecten/flexibele werktijden
  • Solliciteer direct

Ben jij de .NET Developer die snel kan schakelen en die zich niet omver laat blazen? En voel jij je thuis in een software organisatie die werkt met de nieuwste technieken? Dan ben jij de .NET professional die wij zoeken.

De Opdrachtgever is een middelgrote softwareorganisatie die de allerbeste webbased oplossingen onderzoekt én maakt voor hun klanten. Hun klanten zijn groot en klein, over heel Nederland verspreid. De focus bij hun maatwerk is altijd gericht op de beste kwaliteit. Ze zijn gevestigd in de regio van Rotterdam.

Biedt jou een uitdagende job bij een informele, gezellige en professionele organisatie. In het team werk jij samen met gemotiveerde, ervaren collega’s aan projecten die voornamelijk op het eigen kantoor worden uitgevoerd. Maar jij staat zeker ook in contact met de klant. Qua werkgever zijn ze erg modern en flexibele werktijden horen hier dan ook zeker bij. En als je af en toe thuis wilt werken dan is dit geen probleem.  Daarnaast investeren zij in diverse opleidingsmogelijkheden en het behalen van eventuele certificeringen.

Zoekt een ervaren .NET Developer (C#, MVC) die gewend is om in complexe omgevingen te werken en die gefocusd en puzzelend tot de beste oplossingen komt. Als .NET Developer vindt je maatwerk leuk om te doen, net als het werken met de nieuwste technieken.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!