.NET developer voor applicaties in de wereldwijde oil & gas industrie

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Software maken voor Fortune 500 klanten wereldwijd/veel invloed en zelfstandigheid
  • Solliciteer direct

Hoe cool is het om software te maken van ‘cradle to grave’ voor bedrijven als Shell en Exxon Mobile die wereldwijd geimplementeerd wordt? Inderdaad, heel cool.

De opdrachtgever in Utrecht bedenkt, ontwikkelt en levert professionele software tools aan de internationale olie- en gasindustrie. Ze werken met grote spelers in de markt, zoals Shell en Exxon Mobil. Dit software bedrijf is innovatief en leidend op zijn gebied en is bijvoorbeeld druk bezig met mobiele ontwikkelingen, integratie met andere systemen voor beter hergebruik van gegevens, en ook analyse van data in documenten en op tekeningen. Het doel van hun klanten is veilig en efficiënt bouwen, ondersteund door eerste klas, professionele software.

Biedt een verantwoordelijke functie in een klein team van gedreven ontwikkelaars waarin ieders bijdrage van belang is op technisch en creatief vlak. Het zijn allen gepassioneerde developers die voor A-kwaliteit gaan en middels de SCRUM methode werken. Naast technisch design en ontwikkelwerk bestaat er de mogelijkheid om producten uit te rollen en te implementeren samen met en bij klanten wereldwijd. Je hebt dus een grote mate van invloed en zelfbeschikking.

Zoekt zoekt een enthousiaste, zelfstandige en professionele C# developer op minimaal Hbo niveau die het team kan verrassen, en versterken in een positieve werksfeer. Verder heb je het liefst ervaring met design patterns, UML, WPF en ORM.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!