.NET Developer gezocht voor hippe start-up in Rotterdam

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Start-up, hartje centrum, super toffe applicaties!
  • Solliciteer direct

Zit jij vol goede, maar vooral vernieuwende ideeën? Heb je alsmaar het gevoel dat je niet innoverend of constructief genoeg bezig kunt zijn? Als je niet kunt wachten om daar verandering in te brengen, dan kun je beter maar zo snel mogelijk solliciteren op de functie van .NET developer bij deze start-up!

De opdrachtgever is een start-up gevestigd in het centrum van Rotterdam. Ze vindt haar oorsprong in de frustratie van een productowner en developer die zich beperkt voelden in de (ontwikkel) vrijheid die zij van het management kregen. Vanuit deze gedachte zijn zij begin 2015 gestart als full-service app bureau, dat haar klanten voorziet van vernieuwende ideeën tot het uitwerken van de betreffende applicaties. De focus van de organisatie ligt op het verschil in kwaliteit en innovativiteit die zij hun klanten kunnen bieden.

Biedt jou de mogelijkheid om binnen een frisse omgeving van 4 developers mee te werken aan de meest verschillende applicaties. De applicaties worden allemaal ontwikkeld met Microsoft technieken, C#, ASP.NET, Azure, Xamarin, verschillende frameworks en ontwikkelmethodieken…alles om te zorgen dat de klant de best werkende applicatie in handen krijgt! Samen met je teamleden zal je op basis van SCRUM tegelijk aan verschillende projecten werken en tevens krijg je de mogelijkheid om eigen projecten naar je toe te trekken. Afhankelijk van je senioriteit kun je er zelf voor kiezen aan welke ontwikkelpunten je wilt werken.

Zoekt een .NET programmeur die zijn creativiteit graag in moderne en innovatieve applicaties stopt. Een gerelateerde HBO opleiding is GEEN vereiste maar wel een pré, concrete en gerelateerde development ervaring is WEL een eis. Iemand die van aanpakken weet, niet bang is om zijn/haar ideeën te delen en als het nodig is dat extra uurtje na 17u ook nog mee werkt.  Ben je geïnteresseerd en nieuwsgierig, wil je meer weten over deze mogelijkheid, neem dan contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen!

Technieken: C#, ASP.NET, Azure, Xamarin

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!