Ben jij .NET developer en bijna de hele dag online?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag
  • Plussen:Dynamische markt/Betaalde lunch/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Dit succesvolle online marketingbureau namelijk ook! Als .NET developer ga je hier werken voor een snel groeiend, internationaal bedrijf met grote ambities, maar die jou als persoon hierbij niet uit het oog verliest!

De opdrachtgever is een jong en succesvol online marketingbureau, gespecialiseerd in high traffic entertainment formats (met name online dating). Zij zijn inmiddels succesvol in 12 landen! Hierbij wordt voortdurend gezocht naar innovatieve ideeën. Ze zijn hiernaast erg creatief kijkende naar de verschillende toepassingen. Zij zijn trots op hun unieke combinatie van techniek en online marketing waardoor zij de partner zijn voor vele internetbedrijven.

Biedt veel vrijheid en tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid. Een omgeving waar men nieuwe technieken en tools kan leren kennen, want zij zien hun mensen graag groeien. Hierin investeren zij dan ook. Je komt te werken in een jong, collegiaal en ambitieus team waarin je ook nauw samenwerkt met andere collega’s. Verder een zelfstandige werkomgeving, marktconform salaris en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden (jouw pensioen wordt voor 100% betaald, goede reiskosten, telefoon- en internetvergoeding). En als jouw maag rond 12:30 begint te knorren, betalen zij de lunch voor jou!

Zoekt een .NET C# developer die graag aan de slag gaat met het nieuw opbouwen van websites en webapplicaties, uiteraard is uitbouwen hiervan ook part of the job! Je bent dus van A t/m Z betrokken. Bijna al hun software is opgebouwd in MVC dus ervaring hiermee is zeker een pré. Voor de koppelingen met externe systemen wordt er gebruik gemaakt van XML en CSV.

Jij bent een creatieve doorzetter en overtuigd van je eigen kennis. Iemand die kan omgaan met de vrijheid die je krijgt. Diegene die met, maar ook zeker zonder zijn koptelefoon op wil programmeren en met de nieuwste technieken wil werken!

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!