.Net Developer die graag met Xamarin wil werken en productspecialist wil worden!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:productspecialist worden/werken met Xamarin/zelfstandige functie
  • Solliciteer direct

Wil jij graag werken in een kleine softwareorganisatie met een innovatief softwareproduct? Lijkt het je leuk om specialist te worden van dit product en te werken met nieuwe technieken zoals Xamarin? Lees dan vooral verder….

De opdrachtgever is een kleine, groeiende en gespecialiseerde software organisatie in omgeving Europoort en bestaat inmiddels acht jaar. Het is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf met een open en informele cultuur. Ze hebben inmiddels een eigen product ontwikkeld: een ERP product (een totaaloplossing) voor spoorwegorganisaties. Dit product richt zich voornamelijk op buitenlandse bedrijven die zich bezig houden met goederentransport. Ze hebben momenteel 500 gebruikers door heel Europa.

Biedt je zelfstandige functie met veel ruimte en vrijheid voor jouw eigen ideeën. Je kunt je helemaal vastbijten in hun innovatieve softwareproduct waardoor jij een echte productspecialist wordt! Ze bieden jou de mogelijkheid om dit product technisch jouw kindje te laten worden. De eigenaar zal zich vooral met sales bezig houden en jij wordt zijn technische ‘wingman’. Je zult je dan ook helemaal kunnen verdiepen in dit product en werken aan de dooroptimalisering ervan en aan andere projecten, zoals het verder uitbouwen van de app die ze hebben ontwikkeld. Verder bieden zij jou een modern (denk aan flexibele werktijden) en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Zoekt ervaren C# developer met ervaring met Winforms (pré) en Xamarin (pré) die het leuk vindt om zich te specialiseren. Ben je verder communicatief vaardig en beschik je over een prettige persoonlijkheid, dan zul je hier in het team prima aarden! Oh ja, het is wel belangrijk om in het bezit te zijn van een auto vanwege de werklocatie (Europoort).

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!