.NET Architect die wil werken voor een hightechbedrijf in Utrecht

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Architect
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Vrijheid, ontwikkelen van producten, grote technische uitdaging en interactie met de klant
  • Solliciteer direct

Wil jij werken voor een ambitieus hightechbedrijf en hou je van technische uitdagingen? En geniet jij van veel interactie met klanten in een gevarieerde werkomgeving? Dan is dit jouw nieuwe baan!

De opdrachtgever is een toonaangevende leverancier in de Benelux op het gebied van Research&Development specialisten. Voor hun coole klanten bieden zij ondersteuning bij de ontwikkeling van hightechproducten en productiesystemen. De focus ligt op het gebied van technische software, industriële wiskunde en remote oplossingen, daarmee verzorgen zij een gedeeltes of volledige oplossingen voor de R&D afdeling. De kern van deze organisatie is embedded software.

Biedt jou een baan in de techniek waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan, binnen een internationale en dynamische omgeving. Je ontwikkelt architectuur van de software voor een product en je werkt op verschillende platformen. Het team bestaat uit ongeveer 25 .NET specialisten op verschillende niveaus. Uiteraard biedt de organisatie je ook de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen in je vakgebied. Naast een uitdagende baan ontvang jij ook een aantrekkelijk salaris, dertig vakantiedagen en een dertiende maand.

Zoekt een ervaren .NET Architect met een afgeronde technische HBO opleiding. Jij bent bekend met het programmeren in een .NET omgeving en beheerst de taal C#. Ook draai jij je hand niet om voor verschillende ontwikkelmethoden en technieken (waaronder Agile). Verder ben jij communicatief sterk en in staat om met verschillende levels binnen een organisatie te communiceren in zowel de Nederlands als de Engelse taal.
Tevens ben jij, als onderdeel van een ambitieus team, in staat om de R&D – afdeling van klanten te ondersteunen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!