Medior .NET developer met leidinggevende ambities!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, internationale omgeving, innovatieve software
  • Solliciteer direct

Voel jij je thuis in de digitale wereld en gaat jouw hart ook sneller kloppen van e-Commerce platformen en digitale apps? En ga jij nog een stapje harder werken van het idee dat jouw software door miljoenen mensen gebruikt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdrachtgever is een coole, innovatieve organisatie die gevestigd is in Amsterdam. Zij ontwikkelen inhouse complexe platforms voor interessante en grote bedrijven.

Je werkt samen met een team van ongeveer 30 collega’s die een praktische en leergierige inslag hebben. Jij, als medior .NET Developer, bent hier een sterke aanvulling op om zodoende samen het product te waarborgen voor de cliënt, vooral backend georiënteerd.

Biedt jou een inspirerende baan bij een professioneel, innovatief, internationaal gericht softwarebedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is genoeg ruimte voor jouw geniale, nieuwe ideeën. Naast de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vinden zij ook dat er na het harde werken ruimte moet zijn voor sociale ontspanning. Ze organiseren regelmatig game avonden, voetbaltoernooien en een jaarlijks weekend-weg op een aansprekende locatie. Uiteraard bepaal jij zelf waar je aan wil deelnemen.

Zoekt een medior .NET developer met ervaring in een webbased omgeving met technieken als .NET C#, ASP.NET MVC. Jouw technische skills en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel in Nederlandse als Engelse taal. Je bent pragmatisch en je hebt een verantwoordelijkheid voor het product. Verder beschik je over Hbo werk- en denkniveau, en liefst ook een Hbo diploma (Informatica). Last but not least, jij gaat voor de mooiste oplossingen en je neemt een gezonde dosis humor mee.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!