Lead .NET Developer voor toonaangevende projectorganisatie regio Den Haag

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Lead .NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag
  • Plussen:Toffe projecten, groei & leer mogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Solliciteer direct

Heb jij inmiddels genoeg ervaring om de kar te kunnen trekken? Durf je het aan om je kennis en mening met projectleiders en klanten te delen? Wil je jouw visie en kennis van nieuwe technieken inzetten voor de beste oplossingen? Deze organisatie is op zoek naar een senior Microsoft specialist die graag een stap wil zetten in de development wereld.

De opdrachtgever is een toonaangevende projectorganisatie gevestigd in Den Haag. Vanuit het hoofdkantoor levert zij Microsoft oplossingen aan haar klanten. Denk hierbij aan projecten op het gebied van .NET Development, Azure, Sitecore & Sharepoint. Deze organisatie heeft haar focus liggen op de kwaliteit van de development specialisten. Door continue up-to-date te blijven met de nieuwste technieken wordt er gewerkt aan de meest innoverende applicaties in- en extern.

Biedt je de mogelijkheid om binnen een gespecialiseerd team de rol van Lead Developer op je te nemen. In deze rol zal je niet alleen in contact staan met de klant en projectleider, maar ook de eindverantwoordelijkheid dragen voor de oplevering van projecten. In een gecombineerd team van 4-6 man zal je middels Scrum leidinggeven aan het team.

Naast je werkzaamheden als Lead Developer krijg je de ruimte om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Dit kan met het behalen van certificaten op technisch en persoonlijk vlak. De organisatie kent een informele sfeer met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei! Een goed basissalaris en riante bonus structuur is nog maar het begin van de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Zoekt iemand met aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau. En met Microsoft development ervaring binnen verschillende organisaties. Project ervaring is geen vereiste…wel is het belangrijk om met deadlines om te kunnen gaan, communicatief vaardig te zijn en een nieuwsgierig en leergierig karakter te hebben. Technieken: C#, ASP.NET, Azure, Xamarin, Entity Framwork, SQL Server.

 

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!