Lead .NET developer in state-of-the art omgeving!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Lead .NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Persoonlijke groei, leidinggevende rol, werken met de nieuwste technieken
  • Solliciteer direct

Ben jij een C#, .NET specialist en in staat om je medecollega’s naar een hoger plan te tillen? Voel jij je helemaal thuis in een innoverende omgeving die werkt met de coolste en nieuwste technieken? Dan ben jij de collega waar zij naar zoeken. Lees snel verder wat je allemaal bij deze opdrachtgever kan doen.

De Opdrachtgever is een grote, innoverende, informele organisatie die zich richt op de digitale marketing, apps en E-commerce voor haar klanten. Ze zijn landelijk gevestigd, maar ze zoeken in omgeving Amsterdam een ervaren Lead .NET developer. Samen met je mede collega’s gaan jullie je ideeën uitproberen, onderzoeken en beoordelen welke methode het beste werkt voor de diverse projecten.

Biedt je een baan vol verantwoordelijkheden waarbij geen dag hetzelfde is. In de ochtend heb je een stand-up met je collega’s, geef je je mede developers feedback en reik je ze mooie en innovatieve oplossingen aan om ze een stap verder te helpen. Voor 30 % van de tijd coach je je collega’s en voor 70%  ben je lekker bezig met programmeren. Tevens ben jij een technisch aanspreekpunt voor de klant op het gebied van  websites en applicaties. Uiteraard word jij hiervoor beloond. En de organisatie biedt je zowel intern als extern gave masterclasses aan, want ook jou willen ze graag naar een hoger plan tillen. Naast het aantrekkelijke salaris bieden ze je genoeg vrije dagen aan, uitstekende regelingen op ziekte- en pensioenkosten en niet te vergeten een 13e maand.

Zoekt een ervaren Lead .NET developer met minimaal drie jaar ervaring. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend (Nederlands en Engels). Als meewerkend voorman ben jij creatief, nauwkeurig en ben jij in staat om goed naar de wensen te luisteren van de opdrachtgevers en van je mede collega’s. Naast je leidinggevende capaciteiten ben je ook ervaren in state-of-the-art technologieën zoals Sitecore, C# en .NET.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!