Lead .NET Developer – Heb je een passie voor het ontwikkelen van kwalitatieve e-commerce oplossingen?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Lead .NET Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar) en Tech lead
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Gezellige club/Internationale organisatie/Doorgroei mogelijkheden
  • Solliciteer direct

Heb je een passie voor het ontwikkelen van kwalitatieve e-commerce oplossingen? Of lijkt het je wat om binnen een jonge, informele en serieuze organisatie maatwerk producten op te leveren voor middelgrote tot grote bedrijven in de fashion en Retail branche? Als je een senior/lead .NET developer bent, biedt deze organisatie je die mogelijkheid!

De opdrachtgever heeft wereldwijd een goede naam opgebouwd als full-service internetbureau. Met haar kantoor in Amsterdam is ze verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Door klanten worden ze gezien als de specialist voor e-commerce maatwerk oplossingen. Specialisme en het blijven innoveren zorgt ervoor dat ze als advies partner in de digitale omgeving/wereld kunnen opereren. Ondanks het internationale karakter van de organisatie heerst er een informele no-nonsense sfeer.

Biedt een lead development positie binnen één van de projectteams. Deze functie geeft je de verantwoordelijkheid om een team van 5-8 developers (front-end, back-end, UX designer en een database engineer) aan te sturen. Samen met dit team zal je invulling geven aan het hele project, van ontwerp tot aan implementatie bij de klant. Alle ontwikkeling gebeurt inhouse, waarbij je rapporteert aan de IT manager. Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden zijn de basis, daarnaast zijn er jaarlijkse uitjes zoals een wintersport en zomerfeest, is er elke dag verse lunch op kantoor en heb je de mogelijkheid om langs te gaan bij de bedrijfsmasseur!
Zoekt een frisse persoonlijkheid die ervaring of de ambitie heeft om een team van developers aan te sturen en samen mooie web applicaties, mobile apps en andere producten op te leveren voor de klant. Demanware is een veel gebruikt CMS binnen de verschillende projecten. Ervaring hiermee is geen vereiste, maar wel wordt er verwacht dat je goed overweg kunt binnen de .NET omgeving. C# en ASP.NET moeten binnen web toepassingen geen verrassingen meer opleveren. Andere gebruikte technieken zijn, HTML, CSS, Javascript, SQL. Een HBO diploma, goede beheersing van de Engelse taal en een eigen mening worden gewaardeerd 🙂

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!