Lead .NET developer gezocht met een agile aanpak! 70K

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Lead .NET Developer
  • Ervaringsniveau:Tech lead
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Goede werkgever, leidinggevende rol, werken met de nieuwste technieken
  • Solliciteer direct

Ben jij “agile minded” en wil jij dat geen één dag hetzelfde is? Voel jij je thuis in de wereld van de nieuwste technieken en een ‘niks is te gek’ mentaliteit? Dan wil Kreischer & Partners graag met jou in gesprek voor deze uitdagende vacature.

De Opdrachtgever is een professionele, toegankelijke organisatie die zich richt op online software oplossingen. Voor zowel kleine als grote klanten uit diverse branches. Deze coole organisatie levert verschillende diensten zoals software applicaties op maat, eigen producten en mobiele apps. Hun kracht ligt in de betrokkenheid en de unieke wijze van samenwerken met jou en de klanten die zij bedienen.

Zoekt een betrokken en toegankelijke ervaren Lead .NET developer met minimaal vijf jaar ervaring. Minimaal een afgeronde HBO informatica opleiding maar als je een technische WO opleiding hebt afgerond ben je ook van harte welkom. Je communicatieve skills zijn uitstekend en jij houdt je hoofd “cool” tijdens drukke piekdagen. Je bent in staat om je mede collega’s persoonlijk en op een agile aanpak te begeleiden en natuurlijk ben jij helemaal thuis in de C# / .NET omgeving. Daarnaast werk jij graag met de nieuwste technieken.

Biedt je een uitdagende en innovatieve rol. Je gave werkdag is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je het technische aanspreekpunt van je eigen klanten en het andere moment ben je weer aan het sparren met één van de .NET developers uit je team. Naast het aansturen van je team, ontwikkel en programmeer je ook nog zelf. Op deze manier blijf je up to date met de nieuwste technieken en hou je je zelf scherp. Ze willen hun medewerkers graag binden aan hun organisatie. Dit doen ze door het aanbieden van een aantrekkelijk salaris plus een 13e maand, persoonlijke bonus en een winstuitkering. Wil jij een keer lekker op vakantie, weekendje weg of gewoon zomaar lekker vrij, dat kan. Want met 30 vakantiedagen per jaar is dit zeker mogelijk.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!