Junior .NET developer gezocht voor klein, gedreven team bij productorganisatie in hartje Rotterdam

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Veel leren/nieuwste technieken/veel ruimte voor ontplooiing/leuk team!
  • Solliciteer direct

Heb jij zin om als junior .NET developer je tanden in een software product te zetten en daar specialist van te worden? Wil jij daarnaast met fijne collega’s werken en veel kunnen leren en daarnaast ook met de nieuwste technieken in aanraking komen? Dan is dit je kans!

De opdrachtgever is een bekende Rotterdamse uitzendorganisatie met ongeveer 40 man vast personeel. Zij mistten een gedegen applicatie in de markt waarmee ze al hun personele inzetten goed konden plannen en managen. En toen zijn ze er jaren geleden zelf maar één gaan bouwen. En niet zonder succes. Het developmentteam is inmiddels 6 man groot (een tech lead en 5 developers) en hun planningssoftware wordt inmiddels in gebruik genomen door diverse (horeca) uitzendorganisaties. De eindgebruikers van het product zijn grote cateraars, evenementenorganisaties, poppodia’s en bijvoorbeeld ook Center Parcs.

Het product bestaat uit diverse componenten. Momenteel draait een deel bij de klant zelf (desktop) en een deel is webbased. De nieuwe versie van het product zal volledig webbased gaan worden.

Biedt je een uitdagende rol waarin je onderdeel bent van een klein en gedreven developmentteam, je krijgt hier echt de ruimte om jezelf te ontplooien én om mee te denken en jouw kennis weer te delen! Technisch ligt de uitdaging in het ontwikkelen van de nieuwe (webbased) versie met de nieuwste technieken en in de performance van de applicatie. Je komt te werken in een frisse, open, informele en ontspannen bedrijfscultuur waar een zeer goede sfeer hangt. Daarnaast kom je te werken op de mooiste plek denkbaar, te midden van een karakteristiek stukje Rotterdam met uitzicht op de Maas. Ze bieden je een goed salaris en verder een marktconform pakket aan secundaire voorwaarden. Tevens een gezamenlijke lunch tegen een kleine vaste bijdrage.

Zoekt een junior .NET developer met een goede drive en verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die het leuk vindt om een belangrijk onderdeel van het team te zijn en zijn steentje bij te dragen. Technieken waarmee je gaat werken zijn Microsoft Visual Studio 2015, Javascript (Angular JS en JQuery), CSS, Entity Framework, HTML5 en de Scrum methodiek.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!