Junior of medior .NET Developer die zich graag wil ontwikkelen!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Ontwikkelmogelijkheden, internationale omgeving, gratis lunch
  • Solliciteer direct

Ben jij de gedreven C# developer die wij zoeken? Herken jij jezelf in het volgende: innovatief, flexibel, positief, focus en graag met de nieuwste technieken willen werken? Cool, dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig? Lees snel verder…

De Opdrachtgever is een informele en innovatieve software organisatie in de financiële wereld. Ze zijn marktleider en zijn inmiddels zo groot geworden dat ze bekend staan als een internationaal merk. De software die jij ontwikkelt geeft een financieel inzicht voor consumenten. De technologie wordt aangeboden aan grote, gerenommeerde, financiële organisaties.

Biedt jou een volgende stap in je carrière. Jouw dag ziet er afwisselend en uitdagend uit. Als developer ontwikkel jij samen met je andere tien collega´s, gave, innovatieve webapplicaties. Om alles zo effectief en flexibel te laten verlopen werken ze volgens de scrum methodiek. Uiteraard zie jij het helemaal zitten om o.a. te werken aan applicaties die nieuw zijn en het bestaande te verbeteren. Ze werken met C#, .NET Framework en AngularJS. Jouw werkomgeving is inspirerend en ze doen er alles aan om jou als gedreven ontwikkelaar het naar je zin te maken. Je gaat samenwerken met zowel Nederlandse als met internationale collega´s. Ze staan altijd open voor jouw innovatieve ideeën en ze bieden je een heerlijke lunch en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Zoekt een developer die toe is aan zijn tweede stap in zijn .NET loopbaan. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring en een afgeronde HBO Informatica opleiding. Jouw kennis in C# en .NET is goed en je kan aantonen dat je hier ook recent mee hebt gewerkt. Als persoon zie jijzelf als creatief, flexibel en ben jij in staat om oplossingsgericht te handelen. Je hoeft niet persé al ervaring te hebben in de financiële wereld, maar affiniteit hiermee waarderen wij natuurlijk wel. En Last but not Least; uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en feeling voor design heeft onze voorkeur.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!