Hou jij als .NET developer veel van afwisseling en uitdaging en ga jij klantcontact niet uit de weg?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Den Bosch
  • Plussen:Veel afwisseling/Nieuwste technieken/Klantcontact
  • Solliciteer direct

Lijkt je leuk om bij een digital agency aan de slag te gaan met uitdagende en diverse applicaties, en werken in een team van gepassioneerde collega’s? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De opdrachtgever Heeft verschillende vestigingen maar zoekt nu vooral versterking voor het team in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf ontwikkelt digitale oplossingen, meestal in combinatie met online marketing. Iedereen wordt hier getriggerd om creatief mee te denken om tot de interessantste applicaties te komen. Je komt te werken in een gepassioneerde omgeving aan projecten voor grote externe klanten. Het merendeel van de werkzaamheden wordt echter gewoon op de eigen vestiging uitgevoerd.

Biedt een vaste functie in multidisciplinaire SCRUM teams. Je ontwikkelt diverse webapplicaties met de nieuwste technieken en denkt graag mee met de klant om tot de juiste, innovatieve oplossingen te komen. Ook vind je het leuk om daadwerkelijk iets toe te voegen aan jouw team. Wat kun je van deze werkgever verwachten? Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris (passend bij niveau), een laptop, telefoon, 27 vakantiedagen en een interessante bonusregeling. Daarnaast organiseren ze veel leuke teamuitjes, dus je moet wel van gezelligheid houden!

Zoekt een ervaren developer op minimaal HBO werk- en denkniveau, met enige jaren werkervaring. Je hebt ervaring met webbased applicaties en technieken als C#, MVC, HTML5, JavaScript, CSS3 en webservices. Daarnaast hou je van een geintje op z’n en ben je een betrokken en loyale persoonlijkheid. Daar krijg je hier namelijk ook veel voor terug!

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!