Heb jij als .NET developer jouw ogen niet in je broekzak?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Nieuwste .NET technologie/flexibele werkomgeving/goede koffie & lunch
  • Solliciteer direct

Dit succesvolle internetbedrijf heeft namelijk oog voor goed resultaat, details en voor jou! Als .NET developer ga je hier werken in een flexibele en ondernemende omgeving, met de nieuwste .NET technologie.

De opdrachtgever is een jong en succesvol internetbedrijf, welke oplossingen biedt die aansluiten bij de manier waarop hun opdrachtgevers te werk gaan. Je komt te werken in een jong en enthousiast team die allen hun vak verstaan. Zij zijn trots op hun aansprekende opdrachtgevers zoals: Kiwa, Stedion, Kempen & Co en BP. Hun oplossingen zijn erop gericht om verkoop, marketingactiviteiten en bedrijfsprocessen optimaal te maken.

Biedt een spannende, zelfstandige baan waarin je meebouwt aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Spannend, omdat je snel aan ad-hoc oplossingen voor de klant mag werken. En je kan hier direct een leuk project ter hand nemen. Het is soms echt zoeken naar een goede oplossing en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Jouw verantwoordelijkheid is het ontwikkelen van web oplossingen.
Een zelfstandige werkomgeving met goede begeleiding, marktconform salaris en je gaat hier werken met de nieuwste .NET technologie. En als jij iemand bent die ’s morgens soms wat opstartproblemen ervaart, geen zorgen want hier hebben zij hele goede koffie en een lekkere lunch, dit laatste voor een kleine bijdrage.

Zoekt een ambitieuze, enthousiaste web developer die nauwkeurig kan werken en snel leert. Iemand die zelfstandig zijn mannetje kan staan maar ook graag leuke dingen onderneemt met het team. Je bent ervaren met het ontwikkelen van weboplossingen (ASP.NET) of je hebt hier in ieder geval affiniteit mee. Je hebt hbo werk- en denkniveau of een HBO diploma op zak. Verder beschik je over theoretische en praktische kennis van relationele databases, in het bijzonder MS Access en MS SQL. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden en een dosis humor erg welkom in dit team!

 

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!