Fullstack .NET developer voor maatwerk in Utrecht

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Nieuwste .NET technologie/ zelfstandig werken/ ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Solliciteer direct

Wil jij graag het verschil maken en werken met de nieuwste technieken? En voel jij je thuis in een ambitieus team die projectmatig werkt? Onze opdrachtgever is hard op zoek naar een Full Stack .NET developer die graag zijn expertise wil delen……. Ben jij degene die wij zoeken?

Opdrachtgever is een coole en een inspirerende werkgever. Als developer kom je in aanraking met diverse branches en de klanten kunnen variëren van kleine non-profit instellingen tot aan grote internationale organisaties. De opdrachtgever richt zich voornamelijk op maatwerk web & software development en daarnaast bieden zij clouddiensten aan hun klanten. Hun kracht ligt voornamelijk in het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en deze te implementeren op het gebied van hun software development. Op deze manier zijn ze in staat om kwaliteit te waarborgen voor hun cliënten.

Biedt je een zelfstandige baan (uiteraard met voldoende sparringsmogelijkheden en begeleiding) op het gebied van het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties maatwerk software. Jij als Full Stack .NET developer krijgt de kans om te werken aan uitdagende softwareconcepten voor klanten. Je komt te werken in een informeel team (inhouse) van acht developers die bestaan uit senior, medior en junior developers. Naast al het leuke werk bieden ze jou ook een aantrekkelijk salaris, beloning, mogelijkheid om thuis te werken, jezelf te ontplooien en natuurlijk het bijwonen van Tech events.

Zoekt een developer met minimaal één jaar werkervaring als .NET developer met een afgeronde technische HBO opleiding. Uiteraard beheers jij al kennis van onder andere C#, ASP.NET en MVC. En zie jij het helemaal zitten om projectmatig en nauwkeurig te werken. Als persoon ben jij communicatief sterk en vind jij het fijn om je mede collega’s te inspireren met jouw ideeën om tot een beter eindresultaat te komen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!