DevOps Software Architect (.NET) voor één van de grootste software organisaties wereldwijd!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Architect
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Vrijheid voor groei en ambitie, aantrekkelijke voorwaarden, internationale organisatie
  • Solliciteer direct

Heb je genoeg ervaring om applicaties van scratch af aan op te bouwen, als architect mee te werken in een Scrum team en tevens als sparringpartner te kunnen optreden voor de klant? Wil je daarnaast veel vrijheid krijgen en de mogelijkheid om te kunnen blijven groeien? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!

De opdrachtgever is een wereldwijd bekende software leverancier die vanuit het kantoor in Amsterdam alle projecten in Europa aanstuurt. De geleverde expertises variëren van systeemintegratie tot aan security. Door de aanhoudende groei van de organisatie is het applicatie serviceteam op zoek naar meerdere senior softwarespecialisten. Dit team is verantwoordelijk voor de maatwerk applicaties van hun klanten die zich veelal binnen de financiële als overheidssector bevinden. Met de applicaties die dit team bouwt helpen zij de klant om bedrijfsprocessen te verbeteren en organisatieveranderingen te ondersteunen.

Biedt je een functie als Software Architect binnen het Application Services team. Binnen dit team werken enthousiaste softwarespecialisten, developers, testers en projectmanagers aan bestaande en nieuwe applicaties voor haar klanten. De applicaties worden voor het grotendeels inhouse ontwikkeld, maar bij de start en implementatie zullen er logischerwijs dagen zijn dat je bij de klant zit. Als software architect zal je deels verantwoordelijk worden voor het contact met de klant en het development team in Budapest. Een ondernemende geest wordt gestimuleerd en de organisatie biedt dan ook veel ruimte om jezelf zowel persoonlijk als op technisch vlak te kunnen blijven ontwikkelen. Een uitdagende werk omgeving met een goed salaris en uitstekende voorwaarden.

Zoekt iemand met oog voor detail, kennis van IT-processen binnen organisaties en knowhow van business processen! Minimaal 5 jaar C# development ervaring, kennis van modelling en ontwikkel tools, sterk in communicatie en een pragmatische instelling.  Keywords: .NET, C#, Architect, DevOps, Agile, TFS, UML, Consultancy

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!