DevOps .NET Engineer voor IT Dienstleverancier Den-Haag – Senior Niveau

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Architect
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag
  • Plussen:Internationale omgeving, Inhouse ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden
  • Solliciteer direct

Zie jij uitdaging in het verbeteren van bedrijfsprocessen van grote organisaties met de software oplossing die jij bedacht hebt? Ben je internationaal ingesteld, ambitieus en eigenwijs genoeg om te laten zien wat je in huis hebt? Lees dan snel verder….

De opdrachtgever is een grote speler op het gebied van de IT dienstverlening en staat in het veld naast de grote jongens als IBM. Als dienstverlener richten zij zich op grote organisaties in de financiële en overheidssector. Hier leveren zij het volledige pakket aan oplossingen, netwerksystemen, security en maatwerk software applicaties. Om het effect van de oplossingen te vergroten werken ze ook bij klanten volgens het DevOps principe.

Biedt je een functie binnen een team van software specialisten op het gebied van Enterprise Content Management. Samen met dit team zal je verantwoordelijk worden voor een groot deel van de projecten. Hieronder valt: Het opzetten van meerdere Scrum teams, samen met de projectmanager en de klant de juiste requirements opstellen, uitschrijven van de software architectuur, maar ook mee ontwikkelen en testen tot de applicatie geïmplementeerd kan worden. Naast deze uitdagende en omvangrijke functie biedt deze organisatie je ook de mogelijkheid om in de komende jaren door te groeien in een rol die jij ambieert.

Zoekt een Microsoft development professional die met een frisse blik en veel vernieuwende ideeën naar bekende vraagstukken kan kijken. Communicatief sterk en ervaren in klant gesprekken. Ervaring met het werken in een DevOps omgeving…of hier voor open staan. Concrete development ervaring met .NET Applicaties, C#, ASP.NET, Agile

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!