Ben jij een creatieve .NET developer die graag in een ambitieus high end team wil werken?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Werken met de nieuwste technieken, doorgroeimogelijkheden
  • Solliciteer direct

Ben jij toe aan een volgende stap in je .NET carrière? En voel jij je helemaal thuis in de zorgbranche? Dan willen wij jou graag introduceren in het high end team van een internationale organisatie.

De Opdrachtgever is een internationale organisatie die een adviserende en ondersteunende  rol heeft naar diverse aanbieders in de zorg. Hun doel is om zo professioneel mogelijk de hoogste kwaliteit te leveren. Ze zijn groeiend, leveren maatwerk en bouwen voornamelijk webapplicaties voor organisaties in de zorg.

Biedt je een uitdagende baan in een high end team van 10 developers. Je komt te werken in een projectteam en je werkt volgens de scrum methode. Als back-end developer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties met de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de markt. De nieuwste applicaties worden zowel intern als voor de klanten gebruikt. Jouw dag is elke dag een uitdaging en jij wordt heel blij in het bedenken van creatieve oplossingen. Uiteraard ontvang jij een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 4 ATV dagen.  En ze bieden je cursussen en Tech events aan om je technische skills te blijven ontwikkelen.

Zoekt een ervaren .NET back-end developer met minimaal 3 jaar ervaring. Je hebt een afgeronde Hbo informatica opleiding. En je bent o.a. bekend met .NET, SQL, C# en het ontwikkelen van apps. Je herkent jezelf als een pragmatische en professionele developer. Als persoon ben jij in staat om te communiceren op diverse niveaus en je vindt het te gek om jezelf te blijven ontwikkelen en je kennis te delen met je andere collega’s.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!