Creatieve en kritische .NET Architect gezocht in Delft

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Architect
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Solliciteer direct

Ben jij een .NET architect die graag werkt met kundige mensen aan complexe applicaties? Vind je het daarnaast belangrijk dat jouw werkgever de balans tussen jouw werkleven en privéleven ook belangrijk vindt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De opdrachtgever is Microsoft Gold Partner met diverse specialisaties binnen het Application Platform. Ze ontwikkelen vooral technisch hoogstaande en innovatieve webapplicaties (from scratch), rekenmodellen en andere soorten systemen voor grote klanten in Nederland. Een groeiend bedrijf waar nu ruim 60 mensen werken en waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat.

Biedt fulltime (38 uur) vaste baan in een multidisciplinair SCRUM team. Uitdagende en hoogwaardige projecten en opdrachtgevers, waaronder een aantal ministeries, collegiale sfeer met veel humor. Zeer goede arbeidsvoorwaarden, goede balans werk/privé. Werken met zeer kundige mensen. Veel contact met opdrachtgevers, van offerte tot uitvoering. Gelegenheid je kennis te verrijken door deelname aan congressen en kennissessies.

Zoekt een ervaren .NET architect met een creatieve en kritische geest. Je hebt gedegen kennis van Microsoft technologieën, Design Patterns en Agile programming. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en kun je ook goed schakelen met de business. Je kunt goed zelfstandig werken als in teamverband en je hebt een passie voor jouw vak. Je deelt dan ook graag jouw kennis met collega’s met als doel om hen te helpen groeien. Daarnaast heb je een gezonde dosis humor.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!