C# .NET developer die zich thuis voelt in de online marketing!

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar) en Medior (3-6 jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Technische uitdagingen, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, contact met de klant
  • Solliciteer direct

Wil jij graag werken voor een gave club? En heb je affiniteit met online marketing en het werken bij een klein, gepassioneerd bedrijf? Dan ben jij de .NET/C# developer die wij zoeken.

De opdrachtgever is een innovatief internetbureau in de omgeving van Amsterdam. Zowel met auto als het OV kan jij uitstekend je nieuwe werkplek bereiken. Ze richten zich op online marketing, webshops, apps en websites voor hun klanten in het MKB segment. Ze bieden zowel eigen software pakketten aan, maar regelmatig leveren zij ook maatwerk. In totaal werken er twintig mensen waarvan twaalf developers.

Biedt je een dynamische, technische uitdaging. Samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor een project van het begin tot het einde. Om dit project zo goed mogelijk tot het gewenste resultaat te krijgen, werk je ook nauw samen met de klant. Je begint de dag dan ook met een contactmoment (kan telefonisch of op locatie) en bespreekt welke doelstellingen er behaald moeten worden. Tijdens zo’n project ben je bezig met het opstellen van nieuwe ontwerpen of het realiseren van een nieuwe website of webshops. Je ontwikkelt voornamelijk in C#, en ASP.NET MVC. Maar je gebruikt ook andere vernieuwende technieken. Naast deze leuke functie ontvang je ook een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, trainingen, flexibele werktijden en niet te vergeten, dit internetbureau staat ook open voor jouw nieuwe ideeën.

Zoekt een ervaren C# / .NET developer met minimaal vier jaar ervaring. Tactisch en klantvriendelijke communicatie met klanten is voor jou een tweede natuur. Een afgeronde Informatica opleiding op HBO niveau wordt zeker gewaardeerd. En niet te vergeten; jij bent flexibel, kan snel schakelen en gaat graag voor de allerbeste oplossingen.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!