C# .NET developer voor een Nederlands software bedrijf in hartje Amsterdam

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Amsterdam
  • Plussen:Technische uitdagingen, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Solliciteer direct

Ben jij toe aan de 2e of 3e stap in je loopbaan? En voel jij je thuis in een Nederlandse organisatie met een no-nonsens mentaliteit die jou veel technische uitdaging biedt? Dan ben jij de .NET developer die wij zoeken.

De opdrachtgever is een Nederlandse software organisatie in het centrum van Amsterdam die zich richt op de logistieke, complexe software ontwikkeling voor gerenommeerde organisaties. De opdrachtgever ontwikkelt complexe webapplicaties in de logistieke branche voor diverse retail organisaties. Met als doel een beter zicht te krijgen op de logistieke processen. Als C# developer kom jij te werken in een ambitieus team en werk je ongeveer met acht developers samen. Jullie kern taak is het ontwikkelen van een Supply Chain Software.

Biedt je een inspirerende werkomgeving in een enthousiast team van developers. Jouw uitdaging ligt in het projectmatig bouwen van omvangrijke software applicaties en daarnaast werk je zowel zelfstandig als in een team aan het verbeteren van bestaande webapplicaties voor diverse cliënten. Je werkt volgens de scrum methode, je hebt veel contact met cliënten en je krijgt continu de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast deze uitdagende functie ontvang je ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een interessant bonussysteem, marktconform salaris, 28 vakantiedagen en het behalen van certificaten op technisch vlak.

Zoekt een ervaren C# . NET developer die toe is aan een 2e of 3e stap in zijn of haar carrière. Ze staan open voor zowel HBO als Universitair afgestudeerde developers met een technische achtergrond. Je hebt minimaal drie jaar ervaring en je bent gewend om in een complexe, no-nonsense omgeving te werken. Als persoon ben jij communicatief vaardig, flexibel, in staat om snel te schakelen en kan je prima omgaan met deadlines. Technieken: C#, ASP.NET, SQL

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!