Ben jij de Technische .NET Ontwikkelaar die zich thuis voelt in een wereldwijde organisatie?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag
  • Plussen:Wereldwijde organisatie, technische uitdaging, no-nonsense cultuur
  • Solliciteer direct

Hou jij van een technische uitdaging en voel jij je thuis in een grote, internationale organisatie die werkt met unieke technologieën en systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdrachtgever richt zich voornamelijk op de olie- en gasindustrie en ontwikkelt software en hardware. Hun expertise wordt bij wereldwijde, grootschalige projecten ingezet. De IT afdeling is ongeveer 70 man groot, waarvan 20 .NET developers. Samen met andere gedreven developers werken jullie inhouse in een multidisciplinair team aan applicatiesoftware (diverse producten) voor het embedded platform. Zeer aansprekend is dat je gaat werken in een internationale omgeving maar in een zeer no-nonsense en nuchter, hecht team.

Biedt een grote technische uitdaging, veel afwisseling en werken volgens de scrum-methode. Zij staan open voor jouw ideeën en werken met nieuwe technieken. De kracht van deze organisatie is dat ze veel investeren in mensen en dat je altijd uitgedaagd zult blijven op technisch gebied . Ze bieden een marktconform salaris, aantrekkelijk bonussysteem en hebben een werkweek van 32 tot 40 uur.

Zoekt een ervaren initiatiefrijke, leergierige developer met ervaring in C#, TDD en Design Patterns. Uiteraard heb jij een afgeronde opleiding Informatica op HBO niveau en beheers je, naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal uitstekend.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!