Als .NET Developer aan de slag bij een zeer succesvolle organisatie in de online entertainment in hartje Den Haag?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag
  • Plussen:Dynamische markt/Betaalde lunch/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Vind jij het leuk om in een succesvolle omgeving te werken waar alle initiatieven veranderen in goud? Wil jij graag jouw steentje hieraan bijdragen en waardeer je goed werkgeverschap?

De opdrachtgever is een internationale, zeer succesvolle, professionele en respectabele organisatie in de online adult sector. Zij zijn inmiddels succesvol in 12 landen. De oprichters (waarvan één zelf ook techneut is) komen bij grote organisaties vandaan van waaruit zij kansen zagen voor deze markt. En deze kansen bleken zeer succesvol. Ook nu worden er voortdurend innovatieve ideeën uitgewerkt, waarbij ze erg creatief zijn in hun kijk op de verschillende toepassingen.

Kort gezegd ontwikkelen zij technische oplossingen waarbij hoge traffic gegenereerd wordt. Hiermee bouwen zij een brug tussen grote media organisaties en leveranciers van content. Op deze manier brengen zij vraag en aanbod bij elkaar. Een soort ‘marktplaats’ dus.

Ze zijn gevestigd in een prachtig karakteristiek pand in hartje Den Haag. Het team bestaat uit 9 man, maar in het pand zitten nog andere onderdelen van deze organisatie waardoor je nog meer leuke collega’s erbij krijgt.

Biedt veel vrijheid en tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid. Een omgeving waar men nieuwe technieken en tools kan leren kennen, want zij zien hun mensen graag groeien. Hierin investeren zij dan ook. Je komt te werken in een jong, collegiaal en ambitieus team waarin je ook nauw samenwerkt met andere collega’s. Verder zijn een zelfstandige werkomgeving, een informele werksfeer, plezier, enthousiasme, een goed marktconform salaris en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden (jouw pensioen wordt voor 100% betaald, goede reiskosten, telefoon- en internetvergoeding en de lunch is gratis!) belangrijke kernwoorden bij deze positie.

Zoekt een ervaren .NET C# developer met een no-nonsense mentaliteit die teamspirit hoog in het vaandel heeft staan. Jij bent een creatieve doorzetter en zeker over jouw kennis. Je vindt het leuk om mee te denken over technische mogelijkheden en jouw steentje bij te dragen.

 

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!