Als .NET developer aan de slag bij een groeiend IT bedrijf en werken in een divers team van developers?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Eindhoven
  • Plussen:Technische uitdaging/Goede werkgever/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Zie jij jezelf graag werken bij een innovatieve organisatie aan leuke, technische werkzaamheden? Deze werkzaamheden voer je samen met een jong en ambitieus team van professionele developers uit.

De opdrachtgever is een innovatief en groeiend IT bedrijf. Stilstaan is geen optie en ze blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen en oplossingen. Ze realiseren software voor online diensten en werken voor toonaangevende klanten. De organisatie is vooruitstrevend op het gebied van webbased toepassingen. Het bedrijf is inmiddels in een groeifase beland doordat zij een belangrijke positie hebben verworven in de markt. Zij kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Het is een werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een jong team met veel ervaring.

Biedt een vaste baan met de mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken aan leuke en diverse projecten. De uitdaging ligt in het eenvoudig maken van complexe materie voor de vele gebruikers. De werkomgeving is modern en inspirerend en er is veel mogelijk. Je kunt hier bijvoorbeeld 24 tot 40 uur per week werken. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo bieden zij een goed salaris en uitgebreide studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Zoekt een .NET/C# developer met een aantal jaar ervaring, liefst ook enige ervaring met Javascript en ASP.NET MVC. Je dient te beschikken over een afgeronde HBO of WO opleiding in informatica. Een sterk analytisch en logisch denkvermogen vinden zij belangrijk. Actief meedenken met verschillende processen wordt gewaardeerd.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!