Als .NET developer aan de slag bij een dynamisch IT bedrijf en werken in een inspirerende omgeving?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Arnhem
  • Plussen:Technische uitdaging/Goede werkgever/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Ben jij een echte .NET Developer en wil jij graag werken bij een succesvolle organisatie aan complexe projecten? Deze projecten voer je uit bij jouw werkgever samen met een team van kundige developers.

De opdrachtgever is een jong en dynamisch IT bedrijf. Ze realiseren uiteenlopende oplossingen voor toonaangevende klanten. De organisatie is vooruitstrevend op het gebied van kennismanagement en webbased toepassingen. Ze beschikken over heel veel ervaring die ze graag met je delen. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer en dagelijks wordt er samengewerkt op een deskundige en professionele manier. Het is een werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Biedt een vaste baan met de mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken aan leuke en diverse projecten. Er ligt vooral veel uitdaging in de complexiteit van de verschillende applicaties. De werkomgeving is modern en inspirerend en eigen inbreng wordt gewaardeerd en beloond. Je kunt hier 32 tot 40 uur per week werken. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo bieden zij een prima salaris op basis van kennis en ervaring, een goede pensioenregeling, studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en 27 vakantiedagen per jaar.

Zoekt een .NET/C# developer met een aantal jaar ervaring, liefst ook enige ervaring met Javascript en ASP.NET MVC. Je dient te beschikken over een afgeronde HBO of WO opleiding in informatica. Een leergierige houding wordt gewaardeerd en initiatief tonen vinden zij belangrijk. Het is verder belangrijk dat je beschikt over een hoog kwaliteitsbewustzijn.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!