Als .NET developer aan de slag bij een bekende verzekeraar en werken aan leuke technische projecten?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Junior (0-3 jaar), Medior (3-6 jaar), en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Technische uitdaging/Goede werkgever/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Wil jij graag werken bij een stabiele en gezonde organisatie aan leuke technische projecten? Deze projecten voer je inhouse bij jouw werkgever uit samen met een kundig team van professionele developers.

De opdrachtgever is een gerenommeerde verzekeraar en een stabiele, gezonde organisatie. Ze hebben ruim een half miljoen verzekerden. Ze hebben de relatie met hun verzekerden en met de zorgsector hoog in het vaandel zijn en hun betrokkenheid uit zich op diverse manieren. Als organisatie zijn ze innovatief en er heerst een informele, laagdrempelige cultuur. Het is een goede werkgever die de balans tussen werk en privé voor zijn medewerkers erg belangrijk vindt.

Biedt een vaste baan met de mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken aan leuke en diverse projecten. Er is veel budget beschikbaar dus er is veel mogelijk. De uitdaging ligt technisch in het ontwikkelen van een aantal belangrijke tools. Daarnaast dient er een mobile applicatie te komen en een ‘mijn….’ omgeving. Je kunt hier 32, 36 of 40 uur werken waarbij 4 x 9 ook mogelijk is. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo bieden zij een goed salaris, een vaste 13de maand en een jaarlijkse bonus die maximaal 1,5 x een maandsalaris kan bedragen.

Zoekt een junior, medior én senior .NET/C# developer met ervaring met ASP.NET MVC en databases. Leeftijd speelt hier overigens geen rol, het team is op dat vlak heel divers. Het is verder belangrijk dat je ‘security aware’ bent omdat je te maken hebt met medisch geclassificeerde informatie.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!