Als .NET developer aan de slag bij een marktleider en veel vrijheid in je functie?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:.NET Developer
  • Ervaringsniveau:Medior (3-6 jaar) en Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Utrecht
  • Plussen:Veel vrijheid en verantwoordelijkheid/Goede werkgever/Informele werksfeer
  • Solliciteer direct

Ben jij toe aan een functie als .NET developer waarin je de ruimte krijgt om je eigen speelveld te bepalen en de senior te zijn van het team? Wil je daarnaast bij een goede, stabiele werkgever werken dan past deze baan wellicht goed bij jou!

De opdrachtgever is onderdeel van een grote verzekeraar en zelf marktleider op zijn eigen gebied.

Per 1 januari bestaan zij uit iets meer dan 200 man personeel en de IT afdeling is 13 man groot. Ze zijn gevestigd in Nieuwegein en zeer goed bereikbaar, tevens is er een parkeerplek voor iedere medewerker beschikbaar. Het is een zeer betrokken werkgever en er heerst een prettige, informele sfeer en cultuur.

Biedt een vaste baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen om beslissingen te nemen en het developmentteam sturen te geven. Er is veel budget beschikbaar dus er is veel mogelijk. De uitdaging ligt technisch in het ontwikkelen van een aantal belangrijke tools waarbij ook architectuurvraagstukken komen kijken. Daarnaast dient er een mobile applicatie te komen en een ‘mijn….’ omgeving. Je kunt hier 32, 36 of 40 uur werken waarbij 4 x 9 ook mogelijk is. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo bieden zij een goed salaris, een vaste 13de maand en een jaarlijkse bonus die maximaal 1,5 x een maandsalaris kan bedragen.

Zoekt een medior én senior .NET/C# developer met ervaring met ASP.NET MVC en databases. De senior kandidaat die minimaal 5 jaar werkzaam te zijn in een vergelijkbare rol, liefst langer. Leeftijd speelt dan ook geen rol. Het is verder belangrijk dat je ‘security aware’ bent omdat je te maken hebt met medisch geclassificeerde informatie.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!